Skal du have købt eller solgt din bil?

fb-f-logo-blue-50  Telefon: 60 17 23 05

Flexleasing

Fordelen ved flexleasing

når du køber brugt er,

at løsningen stiller væsentlig mindre krav til kapitalbinding i bilen, da køretøjet købes uden dansk registreringsafgift.

Danmark har et begrænset marked ved salg af specialbiler, cabrioleter, eksklusive biler og motorcykler. Ved flexleasing står køretøjet uden afgift efter endt leasing, og kan frit sælges i hele verden, hvilket gør det lettere at omsætte bilen, da der er meget større kundeklientel til bilen i udlandet. Dette er med til at begrænse afskrivningen væsentligt på køretøjet.

De fleste leasingkontrakter har indbygget loft på antal kørte kilometer, oftes 20 -25.000 km pr. år. Det har vi ikke selvom du har et stort kørselsbehov, er det stadig en mulighed at flexlease din drømmebil hos www.ok-bilsalg.dk

Desuden er værditabet på bilen generelt lavere end ved traditionel erhvervelse, da der ikke skal afskrives på 180% dansk registreringsafgift.

Vi kan i langt de fleste tilfælde tilbyde billig forsikring, da bilen forsikres for den reelle værdi og ikke det hvad den koster med fuld redistreringsafgift.

Selvom bilen står med leasingselskabet som ejer, og leasingtager som bruger, er der ingen restriktioner på, hvem der må køre køretøjet. Du kan altså frit låne bilen ud til familie og venner!

Fakta om flexleasing

Flexleasing går ud på at man kun betaler registreringsafgift for den periode man ønsker at benytte køretøjet. Vi har mulighed for tilbyde leasingkontrakter mellem 1 og 36 måneder. Leasingkontrakten vil altid kunne forlænges hvis dette måtte ønskes. For at benytte sig af Flexleasing skal afviklingen ske med en finansiel leasingkontrakt, det er her www.ok-bilsalg.dk kommer ind i billedet.

Flexleasing gør det muligt at have et køretøj til fornuftige priser, i forhold til, at skulle betale fuld registreringsafgift af noget, man måske kun bruger en del af året. Her vil det f.eks. være oplagt at Flexlease en motorcykel eller en cabriolet.

Flexleasing er for alle typer køretøjer, både biler og motorcykler.

Det samme gælder om det er til private eller til virksomheder.​​

Populært sagt: betaler du kun “leje” af afgiften den periode du benytter bilen, i stedet for at betale hele afgiften forud.​

​Hvem er vi?

​​OK-BILSALG 

CVR: 29324905

Find os

Thylandsgade 19
7750 Bedsted

Kontakt os

​​Telefon: 60 17 23 05

E-mail: info@ok-bilsalg.dk