Skal du have købt eller solgt din bil?

fb-f-logo-blue-50  Telefon: 60 17 23 05

Du sparer penge på din nye bil ved at flexlease den

​Udover tryghed, en god forsikringsaftale og vore mange andre fordele, så sparer du penge, når du flexleaser en brugt bil igennem os. Og du har altid 12 måneders garanti, som du kan vælge at udvide til 24 måneder. Og alligevel sparer du penge.

Og dette opnår vi blandt andet gennem en aftale med et lokalt værksted, så du skal ikke køre land og rige rundt for at få serviceret eller repareret bilen.

Kan flexleasing altid betale sig?

Nej, måske ikke altid, hvis bilen er meget lille og billig – men næsten. Selv på mellemklassebiler til en ret lav pris, kan det svare sig at flexlease og få hele vort koncept med i handelen. Men det kommer an på en individuel beregning.


Ikke kun biler i den høje ende

Mange tror, at flexleasing kun er interessant ved dyre biler, der er udenfor økonomisk rækkevidde for de fleste af os. Det, du imidlertid altid skal overveje, er: Finansieringsbehov, biltype og udstyr, årligt kørselsbehov og så selvfølgelig bilens pris. Tilsammen vil disse faktorer vise, om flexleasing er det rette. Og det er bestemt ikke kun drømmebiler i den høje ende af prisskalaen, det kan svare sig at lave en flexleasingaftale på.​

Fordele ved flexleasing​

Danmark er et af verdens dyreste steder at have bil – udsalgsprisen på en bil i Danmark bliver - inkl. moms og afgifter - op til tre gange så høj som samme bil i f.eks. Tyskland eller Sverige. Derfor er økonomi meget vigtig, når man taler om bil. Privat som virksomheder har alle - med flexleasing - en mulighed for at have bil uden at skulle betale den fulde registreringsafgift på én gang

Ved flexleasing er bilen uden dansk registreringsafgift og kan efter endt leasingperiode, kort eller lang, frit sælges i hele Europa uden først at skulle betale SKATs eksportafgift (15% er det, SKAT tager sig betalt for at refundere registreringsafgift ved eksport). Alene her tjener man på at sikre sig en større afsætningsmulighed og -pris, når man igen vil sælge bilen.

Når du benytter dig af flexleasing, skal du betale procentdel af afgiften om måneden i den periode, du vælger at benytte bilen. Satserne, som er fastsat efter bilens bilens alder, er som følger:

– 0,5% når bilen er over 36 måneder
– 1% når bilen er mellem 3-36 måneder
– 2% når bilen er ny og op til tre måneder.

Så i stedet for at betale hele afgiften forud, betaler du via leasingydelsen kun afgiften månedsvis for den periode, du benytter bilen.

​Hvem er vi?

​​OK-BILSALG 

CVR: 29324905

Find os

Thylandsgade 19
7750 Bedsted

Kontakt os

​​Telefon: 60 17 23 05

E-mail: info@ok-bilsalg.dk