Skal du have købt eller solgt din bil?

fb-f-logo-blue-50  Telefon: 60 17 23 05

Firmabil

Du og arbejdsgiveren får den bedste pris

Vi finansierer vores flexleasing via forskellige leasingfirmaer, så du får den bedste pris, den laveste beskatningsværdi og dermed den laveste skat. I samarbejde med dig sørger vi for, at du får en bil til den beskatningsværdi, du ønsker.

Tryghed for en god aftale

Flexleasingbranchen er præget af en del “lykkeriddere”, men hos os er der ingen risiko for at stå uden bil som følge af konkurs. De leasingselskaber, vi samarbejder med er bundsolide. Alle leasingkontrakter er forhåndsgodkendt af Skat, så der kommer ingen ubehagelige overraskelser.

Flexleasing baseret på dansk lovgivning

Folketinget vedtog i december 2008 en ny lov som betyder, at danske leasingselskaber ikke behøver at betale fuld registreringsafgift, men kan nøjes med at betale afgift for den periode en given leasingkontrakt løber – det hedder periodemæssig registreringsafgift, bedre kendt under navnet “flexleasing”. N[r bilen er blevet 3 år, skal der kun betales 0,5% af bilens restafgift pr. måned!

Fordelene for mig som erhvervskunde?

Fordelene for dig som kunde er mange! For det første skal din leasingydelse ikke beregnes ud fra en dansk totalpris, men i stedet ud fra bilens værdi uden afgift tillagt registreringsafgift for kontraktperioden.

​​

Et eksempel:

BMW 530d 06/2008

Førstegangsydelse kr. 65.000

Månedlig ydelse, 36 mdr. á kr. 3.756

Slut købesum kr. 59.000
​I alt kr. 259.216

Beskatningsværdi (over 3 år = 75%-regel): kr. 324.020

Alle priser undtagen beskatningsværdi er uden moms.

Et andet eksempel:

Flexleasing af 3 år gammel Audi A6, totalpris i Danmark kr. 400.000,-.

I en traditionel leasingaftale vil du som kunde få en leasingydelse baseret på forrentning og afskrivning på kr. 400.000.

I en flexleasing over 36 mdr. skal du kun forrente og afskrive på kr. 220.000, De nævnte priser er ekskl. moms.

Er flexleasing det rigtige til
​mig som erhvervskunde?

I 9 ud af 10 tilfælde er svaret et rungende ja!

Med en tre år gammel firmabil på flexleasing får I det bedste fra alle hylder:

  • du får en mere spændende og markant bedre udstyret firmabil
  • du får lav beskatning
  • nedbrudsforsikring i 12 mdr. med mulighed for udvidelse til 24 mdr.
  • vejhjælp i Danmark – men mulighed for udvidelse til EU
  • klargjort på dansk FDM-godkendt værksted

Takket være den forholdsmæssige registreringsafgift behøver det ikke at være dyrere for firmaet, at du bliver virkelig godt kørende!

Og firmaet har stadig fuld budgetsikkerhed – vi indestår nemlig for bilens værditab.

Er alle biler velegnet til
​erhvervs-flexleasing?

For det meste! Stort set alle hvidpladebiler er velegnet til flexleasing. Vore opkøbere i udlandet er altid på jagt efter de helt rigtige biler til flexleasing, og det betyder, at vores biler har et væsentlig højere udstyrsniveau end danske biler på fuld afgift – og når du får din drømme-firmabil, så skal du selvfølgelig også have drømmeudstyret, ikke?

Desuden åbner flexleasing mulighed for en række spændende og knap så økonomiske biler til fornuftige penge – har du for eksempel ikke drømt om at køre i en lækker cabriolet om sommeren? Det kan lade sig gøre nu – og til penge, hvor næsten alle kan være med.

Hvis OK-BILSALG ikke lige har den bil, jeg søger, kan I så skaffe den?

Via vort store kontaktnet kan vi i langt de fleste tilfælde finde din næste bil, den helt rigtige model og meget ofte med et udstyrsniveau, som du sjældent ser i Danmark. Og selvfølgelig lave den helt rigtige leasingløsning.

Har du spørgsmål så ring endelig. Eller måske er du bare nysgerrig på, hvilke muligheder, der er? Så prøv at beskrive din kommende bil her – og lad os give dig et rigtig godt tilbud, eventuelt med alt inkluderet.

​Hvem er vi?

​​OK-BILSALG 

CVR: 29324905

Find os

Thylandsgade 19
7750 Bedsted

Kontakt os

​​Telefon: 60 17 23 05

E-mail: info@ok-bilsalg.dk