Skal du have købt eller solgt din bil?

fb-f-logo-blue-50  Telefon: 60 17 23 05

Vort koncept sikrer dig en tryg bilhandel

Klargøring og service

​Inden vores biler bliver sendt fra Tyskland, vil bilen – med tysk grundighed – blive checket af en taksator som udsteder en attest – typisk Dekra eller Jungen Sternen, hvis det er en Mercedes, Audi Gebrauchtwagen:plus, hvis det er en Audi og Das Welt Auto, hvis det er en Volkswagen. De tre sidstnævnte udstedes af mærkeværksteder og kun til brugte kvalitetsbiler.

Bil checkes igen i Danmark​

Når bilen kommer til Danmark, checkes den igen. Dette check foretages af en landsdækkende servicepartner. Bilen bliver også synet og får et såkaldt toldsyn. Vor samarbejdspartner har netop oprustet til kommende sæson med investering i flere biltestere og FDM Kvalitetskontrol.

Denne gennemgang sikrer, at vi kan tegne forsikring mod mekanisk svigt og nedbrud. Alle vores biler har en 12 måneders sikring - en sikring, som du kan forlænge til 24 måneder.
​Alle vores biler har også en mobilitetssikring som dækker i Danmark. Med mobilitetssikring får du og din bil assistance i tilfælde af nedbrud. Denne sikring kan udvides, så du får EU-dækning.

Værksteder checkes af FDM

De værksteder, vi samarbejder med, er selvfølgelig landsdækkende og er en del af en anerkendt kæde, som tager kvaliteten yderst seriøst og samarbejder også med den seriøse partner på området - FDM. Alle værksteder kvalitetskontrolleres minimum én gang årligt.
Vi anbefaler, du tegner en serviceaftale, måske endda en service- og reparationsaftale. På den måde har du fuldt overblik over udgifterne til din bil i hele flexleasingperioden.

​Hvem er vi?

​​OK-BILSALG 

CVR: 29324905

Find os

Thylandsgade 19
7750 Bedsted

Kontakt os

​​Telefon: 60 17 23 05

E-mail: info@ok-bilsalg.dk